Studio Bubbel & Bubbel Community

Studio Bubbel bestaat uit  professionals met ieder een eigen specialisme, maar met hetzelfde DNA: enthousiast, flexibel en in het bezit van een flinke verslaving voor fijn beeld en creativiteit. Wij zijn een gebundeld netwerk van gegarandeerde kwaliteit op het gebied van fotografie, styling, concept en social media. Maak gebruik van onze samenwerkingen waarin wij samen vurig vlammen of kies voor de individuele diensten om jouw wens of idee tot leven te brengen. Full-service, alles onder één dak, want een goed concept beperkt zich niet tot slechts één discipline of communicatiekanaal. Studio Bubbel helpt je graag om de coolste concepten uit te werken in beeld en schrift. 

 
 

Patricia Burgers 

Patricia: lingerie designer en foodie ten top. Met energie voor 10 en haar bubbly persoonlijkheid verovert zij vele harten én werkvelden. Door haar jarenlange ervaring als lingerie designer, voor o.a. Hunkemöller, Marlies Dekkers en De Bijenkorf, weet zij als geen ander concepten neer te zetten. Een eerste sprankelend idee tovert Patricia in een handomdraai om naar een krachtig, smaakvol en verleidelijk eindresultaat. Naast haar liefde voor lingerie is Patricia mede eigenaar van 3 horeca zaken in Arnhem. De creatieve input? Die kwam van Patricia’s hand. Van creatief concept en moodboard tot interieur en complete huisstijl, Patricia werkt het voor je uit. 

Patricia is co-founder van Studio Bubbel. Deze is ontstaan uit de leuke samenwerking met Masha aan eerdere projecten en de behoefte om haar styling en food passie concreet in te zetten voor andere horeca zaken.

Het hartje van Patricia gaat pas harder kloppen als niet alleen de smaak maar juist de look van een bord eten je blij maakt. Als iets "bijna te mooi" om op te eten is dan zet zij er het liefste gelijk haar tanden in!

 

Masha Bakker

Wanneer talent haar passie heeft gevonden dan zijn mensen in hun element. Masha heeft deze gevonden in haar fotografie.

Al op 3 jarige leeftijd fotografeerde Masha haar poppen, 19 jaar later ging haar flitsende carrière in de fotografie van start. Na twee mooie studies (Fine Arts Artez in 2004 & Master Photography St. Joost in 2009) volgden succesvolle fine-art exposities en tegelijkertijd groeide de vraag naar haar commissioned fotografie. Ze ontwikkelde haar eigen handtekening en stijl. Door het werk voor uiteenlopende klanten in binnen en buitenland, heeft zij haar creativiteit een plek kunnen geven en vertaalt zij het verhaal achter een concept (of product) naar beeld. Met een grote voorliefde voor eten heeft ze in de food fotografie een kenmerkende en frisse stijl ontwikkeld over de jaren. Werkend met natuurlijk licht en écht eten zoals het op je bord ligt; maar dan wel met een dosis bubbel.

Masha is co-founder van Studio Bubbel. De waanzinnige klik in de samenwerking met Patricia was aanleiding om met een partner in crime de food en horeca van Nederland kennis te laten maken met hun talent.

Wat Masha gelukkig gemaakt? Lekkere beelden! Een leven zonder camera is niet denkbaar. Elke dag weer heeft ze het voorrecht om met haar camera waanzinnige momenten, mensen en concepten vast te leggen. Kortom: a dream girl with big dreams and a dream job.

 

Kiki Focke

In 2014 startte Kiki haar droom onder de bedrijfsnaam TEXTERS. Sindsdien zorgt zij dagelijks met haar team voor de allerleukste content op de social media kanalen van haar (veelal horeca) klanten.

TEXTERS is een online marketing bureau gespecialiseerd in social media marketing. Zij verbinden mensen met merken via social media. Elk merk heeft een prachtverhaal, welke TEXTERS met alle liefde helpt te vertellen aan de juiste doelgroep. Van strategie tot aan content management. Om content te creëren die mensen aanspreekt, die ze doet lachen, nadenken of verwonderen, gaat Kiki zelf ook elke dag opzoek naar haar eigen portie inspiratie. Dat doet zij door de tijd te nemen om te groeien en te stralen, maar ook om te ontdekken en te dwalen. Dwalen op het internet én in de uithoeken van de wereld. Alle schatten aan geleerde lessen neemt zij terug naar TEXTERS.

Kiki maakt onderdeel uit van de Bubbel Community. Hiermee vormt zij een onmisbare schakel met TEXTERS voor de professionele social media en online marketing strategie waar je niet meer zonder kan.